Srpski English Germany France Spanish Italy Naslovna strana Naslovna strana Naslovna strana
 

Dobro došli na sajt Squash Asocijacije Srbije.

Squash je sport koji je nastao u Engleskoj još u XIX veku, a danas se igra na svim kontinentima i jedan je od najrasprostranjenijih rekreativnih sportova na svetu.

Squash se može igrati bez ikakvog predznanja i učenja.

Squash trenutno možete probati u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Kopaoniku.
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home1/marina/public_html/squashrs/cutenews/show_news.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home1/marina/public_html/squashrs/cutenews/inc/shows.inc.php on line 23

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home1/marina/public_html/squashrs/cutenews/inc/shows.inc.php on line 23

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home1/marina/public_html/squashrs/cutenews/inc/shows.inc.php on line 23
Amr Šabana po četvrti put svetski šampion!!!
Amr Šabana – “Squash King of the World”, bile su poslednje reči organizatora posle završene ceremonije dodela nagrada, na pojedinačnom svetskom prvenstvu u Kuvajtu.


Regionalna Juniorska Liga 2. kolo - žreb
U Beogradskom SquashLand-u, biće održano drugo kolo regionalne juniorske lige. Najbolji juniori iz Slovenije, Hrvatske i Srbije boriće se u subotu, po drugi put za titule u svojim kategorijama.


Dutina i Ðorđević pobednici ovogodišnjeg Balkan Cup-a
Jelena Dutina i Ivan Ðorđević iz Beograda trijumfovali su na ovogodišnjem Balkan Cup-u, koji je održan u beogradskom SquashLandu. Na turniru na kome su, između ostalih, po prvi put u istoriji squash-a, učestvovali igrači iz svih zemalja bivše Jugoslavije...


Balkan Cup 2009 - Žreb
Ovogodišnji Balkan Cup, biće prvi turnir u istoriji squash-a, gde nastupaju učesnici iz svih zemalja bivše Jugoslavije! Dok su igrači iz Slovenije, Hrvatske i Srbije već redovni na turnirima u regionu, na ovom turniru po prvi put nastupaju igrači iz Crne Gore.


1st BiH International OPEN - najava
U Sarajevu, 14.11.2009. se održava prvi squash turnir ikada u Bosni i Hercegovini. Na turnir je već prijavljeno nekoliko naših igrača, između ostalih reprezentativci: Ivan Đorđević i Marko Matanović.


Regionalna juniorska liga 2. kolo - najava
U Beogradskom Squashland-u, 07.11.2009. se održava 2. kolo Regionalne juniorske lige. Squash Asocijasija Srbije je ponosna što ima priliku da organizuje ovakav turnir.


Balkan Cup 2009 - najava
Balkan Cup 2009 održaće se 31.10.2009. u Beogradskom Squashland-u. Pored igrača iz Srbije, na turniru se očekuje i veliki broj gostiju iz inostranstva.


Vuk Brcanski drugi na istorijskom turniru regionalne juniorske lige!
U Zagrebu je održan prvi turnir regionalne juniorske lige! Ovo je bio prvi turnir u seriji od šest turnira koji se održavaju u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Serija turnira podržana je od saveza sve tri države i zajedničkim radom organizatori ce pokušati da što bolje promivišu squash kod mlađih generacija.


Regionalna juniorska liga 1. kolo - najava
U Zagrebu, 10.10.2009. počinje Regionalna juniorska liga. Biće odigrano ukupno 6 kola, po 2 u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.


Petrović opravdao ulogu favorita u Subotici!
Prema očekivanjima, na prvom ovosezonskom turniru u Sutobici, trijumfovao je prvi nosilac Vukašin Petrović. On je u odličnom finalu pobedio Vladimira Patarčića sa 3:1 u setovima.


<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Sledeca >>


Copyright © 2003 SAS Design by Goran Pilipovic fka bluesman
naslovna | vesti | ranglista | kalendar | pravila | istorija | download | linkovi | kontakt

 

VESTI IZ SVETA

Squash Video

Karakal

Oliver

Tecnifibre

ASB - courts
squash tereni