European Nations Cup 2010 - Varšava 1. Mesto SERBIA OPEN 2011 - 1. Mesto BELGRADE TROPHY 2007 2nd Team Balkan Championship 2011, Zagreb - 1. mesto Muška seniorska reprezentacija

Reprezentacija brani titulu prvaka Balkana, juniori su prevazišli region, Grand Prix serija je proširena na Grčku i Bugarsku, neki novi, veoma interesantni i stari, dobro uhodani turniri, novi klub otvoren u Somboru, sve su ovo činjenice koje govore da squash u Srbiji ne stoji. Objavljujemo kalendar takmičenja za sezonu 2012/13.

Novo i najinteresantnije takmičenje ove sezone je Serbian Junior Open 2012, koje će biti održano u Beogradu, 07-og i 08-og oktobra! Ovo takmičenje je prvi zvanični, juniorski tunir, priznat od ESF-a koji se održava kod nas. Svi ostali dobro poznati turniri u organizaciji Squash Asocijacije Srbije i pridruženih klubova biće bolji i kvalitetniji! Pozivamo sve igrače, bez obzira na nivo igre, da se licenciraju, takmiče na zvaničnim turnirima i budu rangirani na rang listi SAS. 
Igrači za licenciranje treba da obave lekarski pregled i popune prijavni list, a igrači koji se po prvi put licenciraju moraju da dostave i jednu fotografiju.
Licenca će za ovu sezonu iznositi =3600 DIN. Licenciranje obavezno obavite, najkasnije, pre prvog turnira na kome učestvujete. Licenciranje obavite kod tehničkog direktora SAS Branimira Carića, a za sve dodatne informacije obratite se na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Plaćanja licence, i ove sezone, biće oslobođeni reprezentativci i juniori (ispod 19 godina). Prema pravilima ESF-a juniori će ove sezone morati da nose zaštitne naočare na svim zvaničnim turnirima, kao i treninzima.

Preuzmite prijavni list

Pogledajte kalendar takmičenja 2012/13

Mnogo sreće i uspeha za sezonu 2012/13 želi vam SAS!!!